100% van onze klanten raad dit product aan

Beoordeeld door Adri

Aanrader: Ja

02-08-2018

"Je kano mee op de fiets"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Op de fiets te vervoeren
  • Een lek stoeltje
Wij gebruiken de kano om af en toe op de plaatselijke recreatieplas een rondje te peddelen.
Hij past goed in de bakkersmand die we voor op de fiets hebben. Stuurt wel iets zwaarder, maar goed te doen.
Inclusief 40 minuten fietsen, oppompen, een uurtje peddelen en hem afdrogen en inpakken in twee uur uit en thuis. Wel een droogdoek voor de boot meenemen, zodat je hem droog in kunt pakken.
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door henkie

Aanrader: Ja

09-07-2018

"Werkt zoals verwacht en zoals gezien in de filmpjes "

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Stoeltjes zijn er lekker
  • Voelt stevig en stabiel
  • Ruimte genoeg
  • Kleur van de boot opwarming zwarte delen
  • Peddels zijn wat aan de korte kant
  • Gevoelig voor de wind
De kano is zeer stabiel ook op wat wilder water helaas speelt de wind altijd wel een rol tijdens het varen
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door Annemarie van Ooijen

Aanrader: Ja

04-07-2018

"Perfect, makkelijk te vervoeren product"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Hartstikke leuke kano
  • Snel opgepompt
  • No cons submitted
Tot nu toe goede ervaringen.
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door Erik

Aanrader: Ja

18-06-2018

"Leuk instapmodel"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
Fijne eenvoudige boot en makkelijk in het gebruik. Leuk voor de vakantie met de kids. Voor niet al te veel geld is dit een prima bootje. Wellicht een leuk opstapje naar een grotere boot.
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door Renate

Aanrader: Ja

13-06-2018

"Top kajak!"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Mooie draagtas en pomp erbij voor bijv. dagje strand
  • Ruim
  • No cons submitted
Levering was top. Kajak is geweldig. Als je een kajak wil kopen doen. Op het Markermeer gevaren, ging prima.
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door Petra van steen

Aanrader: Ja

12-06-2018

"Super"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
Vond het super eerst gaan doen met en maat en heb nu zelf een gekocht
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door H. Veldman

Aanrader: Ja

11-06-2018

"Mooie kano"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Stevig dik materiaal
  • Stabiel
  • Geen
Stevige stabiele kano van dik materiaal.
Goed bestuurbaar
Gebruikt op een meer.
Ook ideaal voor kinderen
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door M jansens

Aanrader: Ja

25-04-2018

"Goed prijs kwaliteit"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Stevig
  • Mooi design
  • Veel werk om leeg te laten
Heel leuk om mee te gaan varen
  Ja (0)   |     Nee (0)

Beoordeeld door M Jansen

Aanrader: Ja

25-04-2018

"Mooie boot voor dat geld"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • verstelbare stoeltjes + reparatiekit is handig
  • pompt snel op 15'' en weer handig terug mee te nemen
  • is stevig
  • kan zelfs tegen rotsen aan de onderkant van de boot
  • ligt op het water en hierdoor raak je niet snel de bodem
  • leeg laten gaat soms iets trager
  • gebruiksaanwijzing is niet zo duidelijk
Heel goede boot voor lage prijs kan je uren van plezier bezorgen waar je wilt en wanneer je wilt. je kan overal in het water gaan en ook overal eruit. Bovendien dat je hem overal kan meenemen is een pluspunt.
  Ja (2)   |     Nee (0)

Beoordeeld door Pascale Blancquaert

Aanrader: Ja

24-04-2018

"Voor dummy's"

Comfort   Design   Gebruiksgemak   Kwaliteit   Beoordeling  
  • Eenvoudig en vlug opzetten
  • Vlug leeglopen en opbergen
  • Roeispanen iets te kort
Eenvoudig in opzetten en opbergen voor de dummy gebruiker. Stabiel op water (als je de vin onderaan niet vergeet te bevestigen). Valt ook op als het wat donkerder is.
  Ja (0)   |     Nee (0)