Er zijn veel verschillende soorten kajaks en kano's van het merk Sevylor. Het is daarom misschien lastig om de juiste kajak/kano te vinden die aan al jouw wensen voldoet. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste opblaasbare kajak die helemaal bij jou past. Daarom leggen we je in dit blog de belangrijkste verschillen uit tussen de verschillende Sevylor modellen. Hierin worden de verschillen tussen zowel de kajak-modellen als de kano-modellen uitgelegd. We hopen dat je zo beter inziet welke opblaasbare kajak of kano het beste bij jou past. Weet je na het lezen van dit blog nog steeds niet welke kajak/kano het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle Sevylor modellen

Sevylor Riviera

Bekijk
Sevylor Tahiti

Bekijk
Sevylor Tahiti Plus

Bekijk
Sevylor Adventure

Bekijk
Sevylor Adventure Plus
Bekijk
Sevylor Madison

Bekijk
Sevylor Alameda

Bekijk
Sevylor Yukon

Bekijk
Manoeuvreerbaarheid *** *** *** *** *** *** *** ***
Mate van gestroomlijnd * ** *** *** *** *** **** ****
Stabiliteit *** *** *** *** *** **** **** ****
Comfort ** *** *** **** **** ***** ***** ****
Geschikt voor rustige wateren **** **** ***** ***** ***** ***** ***** ****
Geschikt voor wildere wateren * * * * * *** ** ***
Aantal personen 2 2 3 2 3 2 3 2

Sevylor Riviera

De Sevylor Riviera is de meest budget-vriendelijke opblaasbare kajak van Sevylor. Deze opblaasbare kajak is geschikt voor het verkennen van meertjes, rustige rivieren en open zeeën. Verder is deze kajak geschikt voor twee volwassenen met een maximale belasting van 180 kilogram. De Sevylor Riviera is voorzien van een backpack systeem. Met andere woorden: de kajak kan gemakkelijk opgerold worden tot een rugzak. De Sevylor Riviera weegt 8,8 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Riviera.


Sevylor Tahiti

De Sevylor Tahiti is perfect voor het varen in licht stromende rivieren en open zeeën. Verder is deze kajak geschikt voor twee volwassenen met een maximale belasting van 180 kilogram. De Sevylor Tahiti is voorzien van een backpack systeem. Met andere woorden: de kajak kan gemakkelijk opgerold worden tot een rugzak. De Sevylor Tahiti weegt 9,8 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Tahiti.


Sevylor Tahiti Plus

De Sevylor Tahiti Plus is de familie versie van de Tahiti vanwege het extra zitje. Deze kajak is geschikt voor twee volwassenen met een kind met een maximale belasting 200 kilogram. De Sevylor Tahiti Plus is voorzien van een backpack systeem. Met andere woorden: de kajak kan gemakkelijk opgerold worden tot een rugzak. De Sevylor Tahiti weegt 11,7 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Tahiti Plus.


Sevylor Adventure

De Sevylor Adventure is hét kanomodel van Sevylor en is geschikt voor het verkennen van rustige rivieren en meertjes. Verder is deze opblaasbare kano geschikt voor twee volwassenen met een maximale belasting van 165 kilogram. De skeg, onderaan de Adventure, zorgt ervoor dat de kano koers blijft houden. De Sevylor Adventure weegt 11,5 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Adventure.


Sevylor Adventure Plus

De Sevylor Adventure Plus is de familie versie van de Adventure vanwege het extra zitje en is geschikt voor het verkennen van rustige rivieren en meertjes. Verder is deze opblaasbare kano geschikt voor twee volwassenen met een kind met een maximale belasting van 200 kilogram. De skeg, onderaan de Adventure Plus, zorgt ervoor dat de kano koers blijft houden. De Sevylor Adventure weegt 15,2 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Adventure Plus.


Sevylor Madison

De Sevylor Madison is een zeer comfortabele en sportieve kajak. De kajak is geschikt voor meertjes, open zeeën en licht stromende rivieren. De Sevylor Madison is geschikt voor twee volwassenen met een maximale belasting van 200 kilogram. De skeg onderaan de Madison zorgt ervoor dat de kajak koers blijft houden. De Sevylor Madison opblaasbare kajak weegt 15,6 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Madison.


Sevylor Alameda

De Sevylor Alameda is een zeer stabiele en comfortabele kajak. De opblaasbare kajak is geschikt voor tochten langs de kust en binnenlandse wateren. Dankzij de beschermingslaag van polyester rondom de kajak, is deze kajak erg stevig en gaat deze niet zomaar lek. De Sevylor Alameda is geschikt voor twee volwassenen met een kind met een maximale belasting van 210 kilogram. De skeg onderaan de Alameda zorgt ervoor dat de kajak koers blijft houden. De Sevylor Alameda opblaasbare kajak weegt 19 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Alameda.


Sevylor Yukon

De Sevylor Yukon is dé opblaasbare kajak voor het wildwaterkajakken. De kajak is comfortabel en praktisch, ideaal voor de langere tochten. Dankzij de beschermingslaag van nylon rondom de kajak, is deze kajak erg stevig en gaat deze niet zomaar lek. De Sevylor Yukon is geschikt voor twee volwassenen met een maximale belasting van 210 kilogram. De skeg onderaan de Sevylor Yukon zorgt ervoor dat de kajak koers blijft houden. De Sevylor Yukon opblaasbare kajak weegt 15,3 kilogram. Lees hier meer over de Sevylor Yukon.